Barion Pixel
Borvidékek
borászatok
 Bor fajták:
 Pincészetek nevei:
 Bor fajták:
Bakonyi Péter

Bakonyi Péter és Josef Kerl borászata.
Organikus szőlőt termelünk, Siklóson,és Nagytótfaluban 5 hektár szőlő területünk van.
Bort készítünk Villányban,a Dózsa György utca 33-ban.
 
Első íz, illat- élményeim megmutatták, hogy a borban van valami erős, szavakon túli üzenet arról, hogy a világ szebb annál, mint aminek látjuk.És hát én is vágyódom a szavakkal el nem mondhatóra, a megértésen túli átélésre. A bor: metakommunikáció, tükör, képzet társító, élmény, falakat döntő, megosztó.
 

 

Terület: 5 ha, certifikált bio szőlőművelés
Dűlők: Hidegkút, Makár, Mandolás, Melegmáj, Pillangó, Zuhánya, Városhegy
Tengerszint feletti magasság: 150-220 méter
Talaj: humusz-karbonátos barna erdőtalaj

Bakonyi Péter

Magazin
blog

Viszonteladóknak – Prémium borok!

Éttermeknek és delikáteszeknek! Egyedi borlapot keres, amivel azonnal kitűnhet a versenytársak közül? Nem szeretné, ha az Ön éttermében vagy borbárjában is ugyanaz a sablonos kínálat lenne, mint a szomszédban? A Primo Vino prémium borválasztéka országszerte elérhető vendéglátóhelyeken és delikáteszekben – és most az Ön üzlete kínálatát is színesítheti!

Orodán György sommelier, vezető borszakértőnk!

A Pécsi Tudományegyetem Geográfus szakán végzett, mindig is nagy érdeklődéssel fordult a természet megismerése és az utazások felé. E széles körű ismeretek képezték az alapot, melyhez idővel a szőlő és a bor szeretete párosult. Jelenleg a WSET (Wine & Spirit Education Trust) oktatója...

Borkóstoló, akár az Ön otthonában!

Elsődleges célunk, hogy leendő és meglévő partnereinkkel, hosszú távú bizalmi kapcsolatot építsünk ki. Ennek érdekében hoztuk létre a Primo Vino borkereskedést, a weboldalt és szolgáltatásait. Sommelier kollégánkkal sok időt és energiát fektettünk bele, hogy a magas minőséget a középpontba állítva, a legjobb tudásunk szerint állítsuk össze a szortimentet...