Magazin
blog
Éttermeknek és delikáteszeknek!
Egyedi borlapot keres, amivel azonnal kitűnhet a versenytársak közül? Nem szeretné, ha az Ön éttermében vagy borbárjában is ugyanaz a sablonos kínálat lenne, mint a szomszédban?
A Primo Vino prémium borválasztéka országszerte elérhető vendéglátóhelyeken és delikáteszekben – és most az Ön üzlete kínálatát is színesítheti!
A Pécsi Tudományegyetem Geográfus szakán végzett, mindig is nagy érdeklődéssel fordult a természet megismerése és az utazások felé. E széles körű ismeretek képezték az alapot, melyhez idővel a szőlő és a bor szeretete párosult.
Jelenleg a WSET (Wine & Spirit Education Trust) oktatója...
Elsődleges célunk, hogy leendő és meglévő partnereinkkel, hosszú távú bizalmi kapcsolatot építsünk ki. Ennek érdekében hoztuk létre a Primo Vino borkereskedést, a weboldalt és szolgáltatásait. Sommelier kollégánkkal sok időt és energiát fektettünk bele, hogy a magas minőséget a középpontba állítva, a legjobb tudásunk szerint állítsuk össze a szortimentet...
Szeretnénk nektek bemutatni egy csapatot, akiknek szintén ,,Mindenük a bor".
Első forgatási helyszínük, Szekszárdon a gyönyörű Iván-völgy domboldalán volt, ahol Németh János pincészetét és kiváló borait mutatták be. Egy jó hangulatú és tartalmas nap volt. Támogatjuk őket és szeretnénk, hogy a szőlő és a bor szeretete még sok hasonló lelkes embert hozzon össze! Tartsatok velünk és legyetek ti is részesei!...
Pezsegjünk még egy nagyot a nyáron…
Elsőként forgalmazzuk Magyarországon- Rotari Trento DOC pincészet- Classic Method eljárással készíti el a prémium minőségű pezsgőit.
Nemzetközi Furmint Nap – Furmint Február
A furmint, mint szőlőfajtát a világon mindenki ismeri, és valószínűleg kóstolta is már. A tokaji aszú évszázadokkal ezelőtt és ma is főként ebből a fajtából készül, melyet valaha Európa-szerte királyok, cárok, fejedelmek, pápák iszogattak elismeréssel.
Kínálatunkban szereplő magyar pincészetek többsége organikus vagy bioművelésű alapanyagból a termőhelyet, fajtát és a borász stílusát is kifejező, minimális beavatkozással készülő borokat kínálunk magas minőségben!
Óriási hírt kaptunk!
A londoni Great Taste Awardson a Mayer prémium kézműves szörp, három terméke is kiválóan szerepelt...
A bodrogkeresztúri Hegyfarok-dűlőből szüretelt furmint és hárslevelű (95%) és a mádi Holdvölgy-dűlőből származó sárgamuskotály (5%) alkotja ezt a szuper házasítást. A furmint és a hárs spontán, hűtve erjedt acéltartályban, a sárgamuskotály tölgyfahordóban. A két tételt az erjedés befejeződése után házasította össze Lenkey Géza. A címkén látható szöcske arra utal, hogy a szőlő kizárólag biológiai növényvédelemben részesült...