Barion Pixel
Magazin
blog

Viszonteladóknak – Prémium borok!

Éttermeknek és delikáteszeknek! Egyedi borlapot keres, amivel azonnal kitűnhet a versenytársak közül? Nem szeretné, ha az Ön éttermében vagy borbárjában is ugyanaz a sablonos kínálat lenne, mint a szomszédban? A Primo Vino prémium borválasztéka országszerte elérhető vendéglátóhelyeken és delikáteszekben – és most az Ön üzlete kínálatát is színesítheti!

Orodán György sommelier, vezető borszakértőnk!

A Pécsi Tudományegyetem Geográfus szakán végzett, mindig is nagy érdeklődéssel fordult a természet megismerése és az utazások felé. E széles körű ismeretek képezték az alapot, melyhez idővel a szőlő és a bor szeretete párosult. Jelenleg a WSET (Wine & Spirit Education Trust) oktatója...

Borkóstoló, akár az Ön otthonában!

Elsődleges célunk, hogy leendő és meglévő partnereinkkel, hosszú távú bizalmi kapcsolatot építsünk ki. Ennek érdekében hoztuk létre a Primo Vino borkereskedést, a weboldalt és szolgáltatásait. Sommelier kollégánkkal sok időt és energiát fektettünk bele, hogy a magas minőséget a középpontba állítva, a legjobb tudásunk szerint állítsuk össze a szortimentet...

Szeretnénk nektek bemutatni egy csapatot, akiknek szintén ,,Mindenük a bor".

Szeretnénk nektek bemutatni egy csapatot, akiknek szintén ,,Mindenük a bor". Első forgatási helyszínük, Szekszárdon a gyönyörű Iván-völgy domboldalán volt, ahol Németh János pincészetét és kiváló borait mutatták be. Egy jó hangulatú és tartalmas nap volt. Támogatjuk őket és szeretnénk, hogy a szőlő és a bor szeretete még sok hasonló lelkes embert hozzon össze! Tartsatok velünk és legyetek ti is részesei!...

ROTARI Trento DOC - Prémium pezsgők

Pezsegjünk még egy nagyot a nyáron… Elsőként forgalmazzuk Magyarországon- Rotari Trento DOC pincészet- Classic Method eljárással készíti el a prémium minőségű pezsgőit.

Ha február, akkor furmint‼️

Nemzetközi Furmint Nap – Furmint Február A furmint, mint szőlőfajtát a világon mindenki ismeri, és valószínűleg kóstolta is már. A tokaji aszú évszázadokkal ezelőtt és ma is főként ebből a fajtából készül, melyet valaha Európa-szerte királyok, cárok, fejedelmek, pápák iszogattak elismeréssel.

Cerfitikàlt Bio szőlőművelés!

Kínálatunkban szereplő magyar pincészetek többsége organikus vagy bioművelésű alapanyagból a termőhelyet, fajtát és a borász stílusát is kifejező, minimális beavatkozással készülő borokat kínálunk magas minőségben!

londoni Great Taste Awardson

Óriási hírt kaptunk! A londoni Great Taste Awardson a Mayer prémium kézműves szörp, három terméke is kiválóan szerepelt...

Amikor a borban tényleg benne van a flow...

A bodrogkeresztúri Hegyfarok-dűlőből szüretelt furmint és hárslevelű (95%) és a mádi Holdvölgy-dűlőből származó sárgamuskotály (5%) alkotja ezt a szuper házasítást. A furmint és a hárs spontán, hűtve erjedt acéltartályban, a sárgamuskotály tölgyfahordóban. A két tételt az erjedés befejeződése után házasította össze Lenkey Géza. A címkén látható szöcske arra utal, hogy a szőlő kizárólag biológiai növényvédelemben részesült...