Barion Pixel
Borvidékek
borászatok
•  Palkonya

 Pincészet neve:

Babiczki László

A Soós István Borászati Középiskolába jártam, ezt követően a Budapesti CORVINUS Egyetem Szőlész - borász mérnöki szakán végeztem. Az itthon megszerezhető szakmai tudás mellet, nagyon fontosnak tartom a nemzetközi tapasztalatok gyűjtését is.  Folyamatosan járom a világ borvidékeit, borászatait: Olaszországban Abruzzóban, Toscanában; Portugáliában Portóban; Franciaországban Bordeux, Champagne, Cognac régiókban; Németországban Pfalz, a Rajna-mente, a Moser vidékén; Ausztriában Burgerland és Wachau tartományokban; Szlovákiában a Kürti borvidéken igyekeztem minél több külhoni tudást is megszerezni. A legutóbbi, hosszabb szakmai utam Dél-Afrikában volt.

 

Terület: 2,5 ha termő szőlő + 4 ha telepítés alatt
Dűlők: Páskom, Körtés, Bábaharaszt, Mérges
Tengerszint feletti magasság: 225 - 300 m
Talaj: vulkanikus andezites és riolitos altalajon csernozjom és barna erdőtalaj

 

Ajánló
Babiczki László
Magazin
blog

Viszonteladóknak – Prémium borok!

Éttermeknek és delikáteszeknek! Egyedi borlapot keres, amivel azonnal kitűnhet a versenytársak közül? Nem szeretné, ha az Ön éttermében vagy borbárjában is ugyanaz a sablonos kínálat lenne, mint a szomszédban? A Primo Vino prémium borválasztéka országszerte elérhető vendéglátóhelyeken és delikáteszekben – és most az Ön üzlete kínálatát is színesítheti!

Orodán György sommelier, vezető borszakértőnk!

A Pécsi Tudományegyetem Geográfus szakán végzett, mindig is nagy érdeklődéssel fordult a természet megismerése és az utazások felé. E széles körű ismeretek képezték az alapot, melyhez idővel a szőlő és a bor szeretete párosult. Jelenleg a WSET (Wine & Spirit Education Trust) oktatója...

Borkóstoló, akár az Ön otthonában!

Elsődleges célunk, hogy leendő és meglévő partnereinkkel, hosszú távú bizalmi kapcsolatot építsünk ki. Ennek érdekében hoztuk létre a Primo Vino borkereskedést, a weboldalt és szolgáltatásait. Sommelier kollégánkkal sok időt és energiát fektettünk bele, hogy a magas minőséget a középpontba állítva, a legjobb tudásunk szerint állítsuk össze a szortimentet...